Yang Jun について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Yang Jun について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Yang Xiaoyin について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Yang Xiaoyin について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Liang Rongrong について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Liang Rongrong について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Zhu Lixian について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Zhu Lixian について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Mao Yanwei について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Mao Yanwei について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Dong Pengcheng について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Dong Pengcheng について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Hopkins David L. について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Hopkins David L. について
Centre for Red Meat and Sheep Development, NSW Department of Primary Industries, Cowra, NSW 2794, Australia について
Luo Xin について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Luo Xin について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Zhang Yimin について
Lab of Beef Processing and Quality Control, College of Food Science and Engineering, Shandong Agricultural University, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Zhang Yimin について
National R&D Center for Beef Processing Technology, Tai’an, Shandong 271018, PR China について
Food Research International について
微生物 について
細菌 について
二酸化炭素 について
牛肉 について
冷蔵 について
Serratia について
Pseudomonas について
ミクロフローラ について
ステーキ について
Brochothrix について
pH【水素イオン指数】 について
生菌数 について
細菌群集 について
細菌増殖 について
微生物多様性 について
群集動態 について
牛肉腐敗 について
高酸素包装 について
CO_2抗菌効果 について
微生物多様性 について
Pseudomonas について
生肉の品質と処理 について
動物性水産食品 について
食品包装 について
食品の汚染 について
肉製品 について
冷蔵 について
高酸素 について
修飾 について
雰囲気 について
包装 について
牛肉 について
ステーキ について
二酸化炭素 について
細菌群集 について
応答 について