Wang Tao について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wang Tao について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wang Tao について
Jiangsu Provincial Research Center for Bioactive Product Processing Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wang Tao について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 21422, People’s Republic of China について
Wu Jiaxin について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wu Jiaxin について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wu Jiaxin について
Jiangsu Provincial Research Center for Bioactive Product Processing Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wu Jiaxin について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 21422, People’s Republic of China について
Wang Ren について
Key Laboratory of Carbohydrate Chemistry and Biotechnology, Ministry of Education, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wang Ren について
National Engineering Laboratory for Cereal Fermentation Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wang Ren について
Jiangsu Provincial Research Center for Bioactive Product Processing Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, People’s Republic of China について
Wang Ren について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 21422, People’s Republic of China について
Zhong Qixin について
Department of Food Science, The University of Tennessee, Knoxville, TN, 37996, USA について
Trends in Food Science & Technology について
分子間相互作用 について
溶解 について
安全性 について
食品 について
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ナノ構造 について
機能性食品 について
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