Ji Xuan について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Ji Xuan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Ji Xuan について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Du Jing について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Du Jing について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Du Jing について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Gu Jiaying について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Yang Jie について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Yang Jie について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Yang Jie について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Cheng Li について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Cheng Li について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Cheng Li について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Li Zhaofeng について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Li Zhaofeng について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Li Zhaofeng について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Li Caiming について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Li Caiming について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Li Caiming について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Hong Yan について
Key Laboratory of Synthetic and Biological Colloids, Ministry of Education, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Hong Yan について
School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Hong Yan について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi 214122, Jiangsu Province, China について
Journal of Food Quality について
酵素 について
エステル化 について
比表面積 について
コーンスターチ について
澱粉 について
規則度 について
層状組織 について
吸収速度 について
α-アミラーゼ について
細孔 について
Raman分光法 について
置換率 について
脂環式ケトン について
単環モノテルペン について
野菜とその加工品 について
穀類とその製品一般 について
動物性水産食品 について
食品の品質 について
こはく酸無水物 について
酵素 について
修飾 について
コーンスターチ について
メントン について
カプセル化 について