Wu Zhuoting について
Group for Cereals and Oils Processing, College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Qiao Dongling について
Glyn O. Phillips Hydrocolloid Research Centre at HBUT, School of Food and Biological Engineering, Hubei University of Technology, Wuhan 430068, China について
Zhao Siming について
Group for Cereals and Oils Processing, College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Lin Qinlu について
National Engineering Laboratory for Rice and By-product Deep Processing, College of Food Science and Engineering, Central South University of Forestry and Technology, Changsha 410004, China について
Zhang Binjia について
Group for Cereals and Oils Processing, College of Food Science and Technology, Key Laboratory of Environment Correlative Dietology (Ministry of Education), Huazhong Agricultural University, Wuhan 430070, China について
Xie Fengwei について
School of Engineering, Newcastle University, Newcastle upon Tyne NE1 7RU, United Kingdom について
International Journal of Biological Macromolecules について
γ線照射 について
高圧 について
プラズマ について
粘度 について
溶解度 について
安全性 について
膨潤 について
澱粉 について
結晶度 について
糊化 について
消化性 について
粉化 について
物理化学的性質 について
費用対効果 について
パルス電場 について
非熱プラズマ について
澱粉改質 について
非熱的物理的改質 について
澱粉構造 について
澱粉の物理化学的性質 について
澱粉消化性 について
澱粉 について
物理 について
改質 について
研究 について