Cheng Qian Jia について
State Key Laboratory Cultivation Base for TCM Quality and Efficacy, Nanjing University of Chinese Medicine, Nanjing 210023, China について
Liu Dan について
State Key Laboratory Cultivation Base for TCM Quality and Efficacy, Nanjing University of Chinese Medicine, Nanjing 210023, China について
Ping Lin Li について
State Key Laboratory Cultivation Base for TCM Quality and Efficacy, Nanjing University of Chinese Medicine, Nanjing 210023, China について
Jing Zhu Wen について
State Key Laboratory Cultivation Base for TCM Quality and Efficacy, Nanjing University of Chinese Medicine, Nanjing 210023, China について
Xiang Tan Ren について
State Key Laboratory Cultivation Base for TCM Quality and Efficacy, Nanjing University of Chinese Medicine, Nanjing 210023, China について
Xiang Tan Ren について
State Key Laboratory of Pharmaceutical Biotechnology, Institute of Functional Biomolecules, Nanjing University, Nanjing 210023, China について
Food Chemistry について
食品 について
腫瘍 について
マイナ について
アブラナ科 について
オリゴマ について
生物活性 について
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分解物 について
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キムチ について
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キムチ について
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アブラナ科 について
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キムチ について
マイナー について
生物活性 について
インドール類 について
インドール-3-カルビノール について
オリゴマ化 について
位置選択性 について
ミラー について