Aman Mohammadi Masoud について
Student Research Committee, Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences, Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Ahangari Hossein について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Mousazadeh Saeed について
Department of Food Science and Technology, Faculty of Nutrition and Food Sciences, Tabriz University of Medical Sciences, Tabriz, Iran について
Hosseini Seyede Marzieh について
Student Research Committee, Department of Food Science and Technology, National Nutrition and Food Technology Research Institute, Faculty of Nutrition Sciences, Food Science and Technology, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Dufosse Laurent について
CHEMBIOPRO Lab, Ecole Superieure d’Ingenieurs Reunion Ocean Indien (ESIROI), Universite de La Reunion, Saint-Denis, France について
Bioprocess and Biosystems Engineering について
化粧品 について
消費者 について
食品 について
微生物 について
染料 について
細菌 について
抗ウイルス作用 について
酸化防止剤 について
抗腫瘍薬 について
色素 について
発癌性 について
着色剤 について
天然着色料 について
品種 について
合成染料 について
顔料 について
微生物 について
酸化防止剤 について
着色剤 について
染料 について
抗癌剤 について
生物科学研究法一般 について
微生物の生化学 について
合成染料 について
食品添加物 について
代替 について
生物色素 について
研究 について
レビュー について