Navyashree N. について
Department of Food Engineering, National Institute of Food Technology, Entrepreneurship and Management (NIFTEM)- Thanjavur (an Institute of National Importance, Formerly IIFPT), Thanjavur, Tamilnadu 613005, India について
Singh Sengar Animesh について
Department of Food Engineering, National Institute of Food Technology, Entrepreneurship and Management (NIFTEM)- Thanjavur (an Institute of National Importance, Formerly IIFPT), Thanjavur, Tamilnadu 613005, India について
Sunil C.K. について
Department of Food Engineering, National Institute of Food Technology, Entrepreneurship and Management (NIFTEM)- Thanjavur (an Institute of National Importance, Formerly IIFPT), Thanjavur, Tamilnadu 613005, India について
Venkatachalapathy N. について
Department of Food Engineering, National Institute of Food Technology, Entrepreneurship and Management (NIFTEM)- Thanjavur (an Institute of National Importance, Formerly IIFPT), Thanjavur, Tamilnadu 613005, India について
Food Chemistry について
X線回折 について
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カルシウム について
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灰分 について
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発芽 について
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食品の分析 について
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食品の化学・栄養価 について
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キャラクタリゼーション について