Zhang Yumeng について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Zhang Shuwen について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Song Bo について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Wang Xiaodan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Wang Xiaodan について
Adaptation Physiology Group, Department of Animal Sciences, Wageningen University & Research, Wageningen, the Netherlands について
Wang Xiaodan について
Laboratory of Biochemistry, Wageningen University & Research, Wageningen, the Netherlands について
Zhang Wenyuan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Zhang Wenyuan について
Laboratory of Biochemistry, Wageningen University & Research, Wageningen, the Netherlands について
Li Weixun について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Pang Xiaoyang について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Zhu Huiquan について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Lu Jing について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Lu Jing について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Lv Jiaping について
Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
International Dairy Journal について
超音波 について
ζ電位 について
ゲル について
疎水性 について
分子量 について
タンパク質 について
レンネット について
二次構造 について
ソニケーション について
蛍光強度 について
構造変化 について
蛋白質構造 について
ゲル強度 について
蛋白質濃度 について
表面疎水性 について
乳製品 について
超音波 について
レンネット について
誘起 について
次元解析 について