Li Mingxin について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Zhang Yan について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Gong Shuai について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Yang Yiqin について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Wang Zhonglong について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Wang Shifa について
Co-Innovation Center of Efficient Processing and Utilization of Forest Resources, College of Light Industry and Food, College of Chemical Engineering, Nanjing Forestry University, Nanjing 210037, China について
Food Chemistry について
NMR【磁気共鳴】 について
紫外線 について
定量分析 について
変色 について
シアン化物 について
カッサバ について
画像処理 について
苦味 について
検出法 について
無色 について
ゼブラフィッシュ について
内因性 について
バイオイメージング について
蛍光プローブ について
食品試料 について
シアニドイオン について
蛍光プローブ について
定量分析 について
食品試料 について
ゼブラフィッシュイメージング について
食品の分析 について
ノピノン について
蛍光プローブ について
食品試料 について
定量分析 について