Liang Zhili について
School of Food Science, Guangdong Food and Drug Vocational College, Guangzhou, China について
Chen Xu について
Engineering Research Center of Health Food Design and Nutrition Regulation, School of Chemical Engineering and Energy Technology, Dongguan University of Technology, Dongguan, China について
Yang Zhao について
School of Food Science, Guangdong Food and Drug Vocational College, Guangzhou, China について
Liu Yan について
School of Food Science, Guangdong Food and Drug Vocational College, Guangzhou, China について
Qiu Xueying について
School of Food Science, Guangdong Food and Drug Vocational College, Guangzhou, China について
Zeng Zhenzhen について
School of Food Science, Guangdong Food and Drug Vocational College, Guangzhou, China について
Lu Shuidi について
School of Food Science, Guangdong Food and Drug Vocational College, Guangzhou, China について
Liu Yuehan について
School of Food Science, Guangdong Food and Drug Vocational College, Guangzhou, China について
Frontiers in Nutrition (Web) について
塩化ナトリウム について
ペプチド について
Maillard反応 について
糖化 について
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アミノ基 について
トリペプチド について
側鎖 について
ジペプチド について
Alzheimer病 について
解離定数 について
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脂肪族アミン について
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塩 について
ペプチド について
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ジペプチド について
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ピラリン について