Li Fangwei について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Li Fangwei について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Science and Technology, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Cao Jiarui について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Cao Jiarui について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Science and Technology, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Wang Zhenhao について
College of Chemical Engineering, Beijing University of Chemical Technology, Beijing 100029, People’s Republic of China について
Liao Xiaojun について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Liao Xiaojun について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Science and Technology, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Hu Xiaosong について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Hu Xiaosong について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Science and Technology, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Zhang Yan について
College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Zhang Yan について
National Engineering Research Center for Fruit and Vegetable Processing, Ministry of Science and Technology, Beijing 100083, People’s Republic of China について
Food Chemistry について
基底状態 について
凝集 について
相互作用 について
電荷移動 について
食品 について
静電相互作用 について
クロロフィル について
ヒト について
単量体 について
二量体 について
食品成分 について
原子間力顕微鏡 について
構造モデル について
健康増進 について
高濃度 について
食品の化学・栄養価 について
高濃度 について
誘導 について
基底状態 について
凝集 について
クロロフィル について
安定性 について