State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
National Engineering Research Center for Cereal Fermentation and Food Biomanufacturing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Chen Zhengxing について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Chen Zhengxing について
National Engineering Research Center for Cereal Fermentation and Food Biomanufacturing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Chen Zhengxing について
Jiangsu Provincial Engineering Research Center for Bioactive Product Processing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Liang Feng について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Liang Feng について
National Engineering Research Center for Cereal Fermentation and Food Biomanufacturing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Zhou Wenju について
Qinghai Huashi Technology Investment Management Co., Ltd. (Qinghai Engineering Technology Research Institute for Comprehensive Utilization of Highland Barley Resources), Xining, Qinghai, 810016, China について
Tu Zhaoxin について
Qinghai Huashi Technology Investment Management Co., Ltd. (Qinghai Engineering Technology Research Institute for Comprehensive Utilization of Highland Barley Resources), Xining, Qinghai, 810016, China について
Zhang Xin について
National Engineering Research Center for Cereal Fermentation and Food Biomanufacturing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Wang Zexu について
National Engineering Research Center for Cereal Fermentation and Food Biomanufacturing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Li Juan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Li Juan について
National Engineering Research Center for Cereal Fermentation and Food Biomanufacturing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Li Juan について
Jiangsu Provincial Engineering Research Center for Bioactive Product Processing, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
LWT - Food Science and Technology について
蛍光 について
相互作用 について
電位 について
配座転移 について
オオムギ について
タンパク質 について
乳化 について
二次構造 について
複合体 について
構造特性 について
高地 について
蛍光分光法 について
非共有結合 について
蛍光強度 について
構造変化 について
澱粉以外の多糖類 について
食品の分析 について
食品の化学・栄養価 について
高地 について
オオムギ について
蛋白質 について
サリドロシド について