Usman Muhammad について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Usman Muhammad について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, No. 11, Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Patil Prasanna J. について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Patil Prasanna J. について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, No. 11, Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Mehmood Arshad について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Mehmood Arshad について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, No. 11, Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Mehmood Arshad について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, School of Food and Chemical Technology, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Rehman Abdur について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, China について
Shah Haroon について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Shah Haroon について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, No. 11, Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Haider Junaid について
Tianjin Institute of Industrial Biotechnology, Chinese Academy of Sciences, Tianjin, 300308, China について
Haider Junaid について
University of Chinese Academy of Sciences, Beijing, 100049, China について
Xu Kuang について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, No. 11, Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Zhang Chengnan について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Zhang Chengnan について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, No. 11, Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Li Xiuting について
Beijing Advanced Innovation Center for Food Nutrition and Human Health, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Li Xiuting について
School of Food and Health, Beijing Technology and Business University, No. 11, Fucheng Road, Beijing, 100048, China について
Li Xiuting について
Beijing Engineering and Technology Research Center of Food Additives, School of Food and Chemical Technology, Beijing Technology and Business University, Beijing, 100048, China について
Trends in Food Science & Technology について
穀類 について
酵素 について
レビュー について
加水分解 について
ペプチド について
血糖降下作用 について
消炎作用 について
高血圧症 について
タンパク質 について
アンギオテンシン変換酵素 について
生物活性 について
ダイナミックレンジ について
生理活性ペプチド について
慢性疾患 について
加水分解物 について
擬似穀類 について
蛋白質画分 について
酵素加水分解 について
加水分解物 について
ペプチド について
慢性疾患 について
食品の化学・栄養価 について
食品蛋白質 について
穀類 について
ペプチド について
比較評価 について
栄養 について
レビュー について