Ma Xinxiu について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Ma Xinxiu について
Liaoning Key Lab for Aquatic Processing Quality and Safety, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Zhang Yanan について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Zhang Yanan について
Liaoning Key Lab for Aquatic Processing Quality and Safety, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Li Xinyu について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Li Xinyu について
Liaoning Key Lab for Aquatic Processing Quality and Safety, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Bi Jingran について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Bi Jingran について
Liaoning Key Lab for Aquatic Processing Quality and Safety, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Zhang Gongliang について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Zhang Gongliang について
Liaoning Key Lab for Aquatic Processing Quality and Safety, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Hao Hongshun について
Liaoning Key Lab for Aquatic Processing Quality and Safety, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Hou Hongman について
School of Food Science and Technology, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
Hou Hongman について
Liaoning Key Lab for Aquatic Processing Quality and Safety, Dalian Polytechnic University, Dalian 116034, China について
International Journal of Food Microbiology について
食品 について
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