Ye Yongli について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, PR China について
Sun Xinyu について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, PR China について
Zhang Yinzhi について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, PR China について
Han Xiaomin について
NHC Key Laboratory of Food Safety Risk Assessment, China National Center for Food Safety Risk Assessment, Beijing, 100021, PR China について
Sun Xiulan について
State Key Laboratory of Food Science and Technology, School of Food Science and Technology, National Engineering Research Center for Functional Food, Synergetic Innovation Center of Food Safety and Quality Control, Jiangnan University, Wuxi, Jiangsu, 214122, PR China について
Biosensors & Bioelectronics について
酸化 について
電流 について
細胞培養 について
生物活性 について
アントシアニン について
検出限界 について
三次元 について
ヒドロゲル について
バイオセンサ について
in vitro実験 について
ナノ粒子 について
ナノワイヤ について
ピリジニウム について
触媒作用 について
ピーク電流 について
抗酸化活性 について
金ナノ粒子 について
細胞に基づく電気化学バイオセンサ について
MnO_2ナノワイヤ について
アントシアニン について
抗酸化活性 について
生化学的分析法 について
分析機器 について
アントシアニン について
抗酸化活性 について
評価 について
触媒作用 について
細胞 について
電気化学バイオセンサ について