Atamaleki Ali について
Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health and Safety, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Motesaddi Zarandi Saeed について
Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health and Safety, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Massoudinejad Mohamadreza について
Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health and Safety, Shahid Beheshti University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Esrafili Ali について
Department of Environmental Health Engineering, School of Public Health, Iran University of Medical Sciences, Tehran, Iran について
Mousavi Khaneghah Amin について
Department of Food Science and Nutrition, Faculty of Food Engineering, University of Campinas (UNICAMP), Campinas, Sao Paulo, Brazil について
Environmental Research について
食品添加物 について
調理 について
発癌性 について
ひまわり油 について
フライイング について
ヒマワリ について
環境効果 について
食品成分 について
カノーラ について
芳香族炭化水素 について
アルキルベンゼン について
BTEX について
二次有機エアロゾル について
BTEX について
ベンゼン について
トルエン について
フライイング について
健康リスク評価 について
室内空気 について
その他の汚染原因物質 について
環境汚染一般 について
エチルベンゼン について
フライイング について
プロセス について
BTEX について
放出 について
定量化 について
環境効果 について
確率 について
健康リスク評価 について