Chen Yazhen について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Chen Yazhen について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Yu Jing について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Yu Jing について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Lin Hetong について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Lin Hetong について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Zheng Yi について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Zheng Yi について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Fan Zhongqi について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Fan Zhongqi について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Wang Hui について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Wang Hui について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Chen Yihui について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Chen Yihui について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Lin Yifen について
Institute of Postharvest Technology of Agricultural Products, College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Lin Yifen について
Key Laboratory of Postharvest Biology of Subtropical Special Agricultural Products (Fujian Agriculture and Forestry University), Fujian Province University, Fuzhou, Fujian, 350002, China について
Postharvest Biology and Technology について
パルプ について
セルロース について
多糖類 について
遺伝子 について
果物 について
細胞壁 について
セルラーゼ について
ペクチナーゼ について
ペクチン について
ヘミセルロース について
ペクチンエステラーゼ について
ムクロジ科 について
果実【器官】 について
Phomopsis について
遺伝子発現 について
β-ガラクトシダーゼ について
リュウガン について
リュウガン について
細胞壁分解酵素 について
Phomopsis longanae Chi について
遺伝子発現 について
細胞壁多糖類 について
企業性 について
果実とその加工品 について
植物の生化学 について
細胞壁 について
多糖類 について
分解 について
Phomopsis について
誘導 について
リュウガン について
パルプ について
破壊 について
軟化 について