Zheng Liyou について
School of Biological and Food Engineering, Anhui Polytechnic University, Wuhu, 241000, Anhui, China について
Guo Hongyan について
School of Biological and Food Engineering, Anhui Polytechnic University, Wuhu, 241000, Anhui, China について
Xie Liangliang について
School of Biological and Food Engineering, Anhui Polytechnic University, Wuhu, 241000, Anhui, China について
Xie Liangliang について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, China について
Korma Sameh A. について
Department of Food Science, Faculty of Agriculture, Zagazig University, Zagazig, 44519, Sharkia, Egypt について
Korma Sameh A. について
School of Food Science and Engineering, South China University of Technology, Guangzhou, 510641, Guangdong, China について
Jin Jun について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, China について
Jin Qingzhe について
Collaborative Innovation Center of Food Safety and Quality Control in Jiangsu Province, National Engineering Research Center for Functional Food, School of Food Science and Technology, Jiangnan University, Wuxi, 214122, Jiangsu, China について
Cacciotti Ilaria について
Department of Engineering, INSTM RU, University of Rome “Niccolo Cusano”, Roma, 00166, Italy について
LWT - Food Science and Technology について
活性化エネルギー について
赤方偏移 について
熱力学 について
脂質 について
食用油脂 について
速度論 について
微量成分 について
黄赤 について
昇温 について
脂肪族アルコール について
不飽和脂肪酸 について
ジエン について
カルボン酸エステル について
温度範囲 について
抗酸化活性 について
熱力学パラメータ について
不飽和度 について
食用油 について
トコフェロールオルトキノン について
赤方偏移 について
Rancimat について
分解速度論 について
熱力学的解析 について
食用油脂,マーガリン について
不飽和度 について
脂質 について
熱劣化 について
速度論 について
熱力学 について
研究 について