Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Department of Food Science and Formulation, Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liege, Gembloux, 5030, Belgium について
Liu Wei について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Zhang Liang について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Liu Qiannan について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Hu Xiaojia について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Wang Feng について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Zhang Hong について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Hu Honghai について
Key Laboratory of Agro-Products Processing, Ministry of Agriculture and Rural Affairs, Institute of Food Science and Technology, Chinese Academy of Agricultural Sciences, Beijing, 100193, China について
Blecker Christophe について
Department of Food Science and Formulation, Gembloux Agro-Bio Tech, University of Liege, Gembloux, 5030, Belgium について
International Journal of Food Science and Technology について
粘弾性 について
レオロジー について
ネットワーク について
生地 について
グルテン について
コムギ について
澱粉 について
周波数依存性 について
品種 について
小麦澱粉 について
じゃがいも澱粉 について
ロバスト性 について
レオロジー特性 について
クリープコンプライアンス について
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生地のレオロジー について
微細構造 について
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ジャガイモ澱粉 について
小麦澱粉 について
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食品の品質 について
澱粉 について
グルテン について
モデル について
生地 について
小麦 について
レオロジー特性 について
予測 について
画分 について
品種 について