Ou Yujia について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Ou Yujia について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Wei Zhixi について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Wei Zhixi について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Jiang Xiangfu について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Jiang Xiangfu について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Wu Guoyan について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Wu Guoyan について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Xie Wen について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zheng Baodong について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zheng Baodong について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zheng Baodong について
China-Ireland International Cooperation Centre for Food Material Science and Structure Design, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
College of Food Science, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
Fujian Provincial Key Laboratory of Quality Science and Processing Technology in Special Starch, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
Zeng Hongliang について
China-Ireland International Cooperation Centre for Food Material Science and Structure Design, Fujian Agriculture and Forestry University, Fuzhou 350002, China について
International Journal of Biological Macromolecules について
微結晶 について
立体配座 について
種子 について
錯体生成 について
脂質 について
消化 について
澱粉 について
消化性 について
消化酵素 について
複合体 について
流動化 について
ハス属 について
凍結融解 について
難消化性澱粉 について
凍結融解サイクル について
凍結融解サイクル について
マイクロ流動化 について
Lotus種子澱粉 について
モノステアリン酸グリセリン について
構造特性 について
消化性 について
凍結融解 について
前処理 について
流動化 について
ハス について
種子 について
澱粉 について
グリセリン について
ステアリン酸 について
複合体 について
消化 について
洞察 について