Singh Sukh Veer について
Department of Food Science and Technology, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, India について
Singh Rakhi について
Department of Food Science and Technology, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, India について
Singh Anurag について
Department of Food Science and Technology, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, India について
Thangalakshmi S. について
Department of Food Engineering, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, India について
Kaur Barjindar P. について
Department of Food Engineering, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, India について
Kamble Meenatai G. について
Department of Food Science and Technology, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, India について
Tarafdar Ayon について
Livestock Production and Management Section, ICAR-Indian Veterinary Research Institute, Bareilly, India について
Upadhyay Ashutosh について
Department of Food Science and Technology, National Institute of Food Technology Entrepreneurship and Management, Kundli, India について
Journal of Food Processing and Preservation について
最適化 について
低温 について
粘度 について
回帰分析 について
パルプ について
剛性 について
酵素 について
加水分解 について
サトウキビ について
セルラーゼ について
ペクチナーゼ について
ジュース飲料 について
インキュベート について
酵素加水分解 について
官能特性 について
果実飲料,加工飲料 について
果実 について
ジュース について
酵素加水分解 について
パラメータ について
最適化 について