Yang Lin について
Key Laboratory of Functional Dairy, Co-constructed by Ministry of Education and Beijing Government, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Yang Lin について
College of Food Science, Tibet Agriculture and Animal Husbandry University, Nyingchi 860000, China について
Zhao Yan について
College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha 410114, China について
Wang Fang について
School of Food Engineering, Ludong University, Yantai 264025, China について
Luo Jie について
Key Laboratory of Functional Dairy, Co-constructed by Ministry of Education and Beijing Government, College of Food Science and Nutritional Engineering, China Agricultural University, Beijing 100083, China について
Luo Jie について
College of Food Science and Technology, Hunan Agricultural University, Changsha 410114, China について
International Dairy Journal について
牛乳 について
脂肪酸 について
トリグリセリド について
乳脂肪 について
人乳 について
不飽和脂肪酸 について
ジエン について
牧畜 について
原乳の品質と処理 について
ヤク について
乳 について
トリアシルグリセロール について
骨格 について
脂肪酸 について
分布 について