Lei Lulu について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Song Donghui について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Fan Lihe について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Liu Bin について
Jilin Province Product Quality Supervision and Inspection Institute, Changchun, People’s Republic of China について
He Mingzhu について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Sun Xuehui について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Xu Wenjing について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Huang Hui について
College of Food Science and Engineering, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Li Yongxin について
Key Lab of Groundwater Resources and Environment of Ministry of Education, Key Lab of Water Resources and Aquatic Environment of Jilin Province, College of New Energy and Environment, Jilin University, Changchun, People’s Republic of China について
Microchimica Acta について
銅 について
酵素 について
触媒活性 について
カタラーゼ について
酵素活性度 について
スーパーオキシドジスムターゼ について
ペルオキシダーゼ について
アスコルビン酸オキシダーゼ について
検出限界 について
バイオセンサ について
ナノファイバ について
脂肪族アミン について
チオール について
脂肪族カルボン酸 について
トリペプチド について
含硫アミノ酸 について
アミノ酸 について
第一アミン について
酸素複素環化合物 について
多価フェノール について
フラボノイド について
芳香族縮合化合物 について
ポリオール について
ラッカーゼ について
ナノザイム について
多酵素模倣体 について
測光検出 について
グルタチオン について
カテキン について
分析機器 について
アスパラギン酸 について
多重 について
酵素 について
活性 について
銅 について
アスパラギン酸 について
ナノファイバー について
カテキン について
グルタチオン について
定量 について