Rchr
J-GLOBAL ID:200901001207919467   Update date: Aug. 28, 2020

Kamata Yoshiro

カマタ ヨシロウ | Kamata Yoshiro
Affiliation and department:
Job title: Specially Appointed Professor
Research field  (3): Landscape science ,  Environmental agriculture ,  Food sciences
Research keywords  (7): 土壌除染 ,  食品加工 ,  小麦タンパク質 ,  大豆タンパク質 ,  Food Processing ,  Wheat Protein ,  Soybean Protein
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 2005 - 2009 通電処理による小麦タンパク質物性の改変
  • 2005 - Application of Electrochemical Reaction on Wheat Protein
  • 2001 - 通電処理の食品加工への応用
  • 2001 - Application of Electrochemical Reaction on Food Processing
  • 1974 - 大豆タンパク質の食品利用に関する研究
Show all
Papers (20):
MISC (21):
more...
Books (10):
  • 放射性物質の吸着・除染および耐放射線技術における材料・施行・測定の新技術
    技術情報協会 2014
  • Physiological Properties and Science of Soybean
    Asakura Books 2012
  • 大豆のすべて
    サイエンス・フォーラム 2010 ISBN:9784916164988
  • All of Soybean
    Science Forum 2010 ISBN:9784916164988
  • 食品のタンパク質と脂質
    プレナム・ プレス 1997
more...
Works (4):
  • 固定化酵素リアクターの応用に関する研究
    1989 -
  • 酵素分解システムによる新たん白質素材の開発
    1989 -
  • Application of immobilized enzyme
    1989 -
  • Development of New Protein Material with Enzyme Reactor
    1989 -
Education (4):
  • - 1977 Tohoku University
  • - 1977 Tohoku University
  • - 1975 Tohoku University
  • - 1975 Tohoku University
Professional career (2):
  • (BLANK) (Tohoku University)
  • (BLANK) (Tohoku University)
Work history (6):
  • 1988 - 1998 Miyagi University of Education
  • 1988 - 1998 Miyagi University of Education, Associate Professor
  • 1977 - 1988 Tohoku University
  • 1977 - 1988 Tohoku University, Research Assistant
  • 1985 - 1986 コーネル大学 研究員
Show all
Association Membership(s) (4):
環境放射能除染学会 ,  アメリカ穀物化学会(American Association of Cereal Chemists) ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page