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J-GLOBAL ID:200901042680369871   Update date: Aug. 31, 2020

Sawayama Shigeru

サワヤマ シゲル | Sawayama Shigeru
Affiliation and department:
Job title: 研究員
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): Food Physics ,  Cookery Science
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 食品のおいしさを科学する
  • 低メトキシルペクチンに関するレオロジー的研究
  • A Rheological Study on Low Methoxyl Pectins
Papers (5):
MISC (39):
Books (1):
  • 21世紀の調理学-6「調理工学」
    建帛社 1996
Works (3):
  • 中華麺の熟成と食味特性
    2004 -
  • 青森県産米の品質特性と改良
    1993 - 1998
  • Tropical Root Crops, Postharvest Physiology and Processing, Philippines.
    1984 -
Education (2):
  • - 1971 Tokyo University of Agriculture
  • - 1971 Tokyo University of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK) (Tokyo University of Agriculture)
Work history (1):
  • Tokyo University of Agriculture Faculty of Applied Bio-Science, Department of Nutritional Science
Committee career (4):
  • 1996 - 日本官能評価学会 常任理事
  • 1996 - 日本食生活学会 理事・編集委員
  • 1996 - 日本調理科学会 理事・編集委員
  • 日本栄養・食糧学会 評議員
Awards (1):
  • 1988 - 日本家政学会奨励賞
Association Membership(s) (9):
日本咀嚼学会 ,  日本官能評価学会 ,  日本食生活学会 ,  (社)日本農芸化学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本調理科学会 ,  日本応用糖質科学会 ,  (社)日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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