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J-GLOBAL ID:200901056024878892   Update date: Oct. 20, 2021

Yahiro Miki

ヤヒロ ミキ | Yahiro Miki
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活 ,  Food Area
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 1993 - マルチチャネル味センサに関する研究
  • 1993 - Study on a multichannel taste sensor
  • 1989 - 料理の組み合わせに関する研究
  • Study on combination dishes
MISC (20):
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Lectures and oral presentations  (20):
  • 教員養成におけるレシピ交換方式を利用した調理実習の試み
    (日本家政学会九州支部大会第58回大会 2011)
  • 味センサ測定から見た塩基性アミノ酸の味
    (日本家政学会九州支部大会第58回大会 2011)
  • Temperature dependence of umami taste and response of taste sensor
    (14th Asian Chemical Congress 2011 2011)
  • Analysis of taste qualities and ingredients of extract from polished rice using taste sensor
    (2010 International Chemical Congress of Pacific Basin Societies 2010)
  • 食品あるいは食品成分による苦味マスキングの研究
    (家政学会九州支部大57回大会 2010)
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Works (1):
  • 味覚センサの動的応答を利用した複合味への単一味情報(基本味)への分解と定量化
    2000 - 2001
Education (2):
  • - 1992 University of Teacher Education Fukuoka
  • - 1992 Fukuoka University of Education
Professional career (1):
  • (BLANK)
Work history (1):
  • 1992 - 1993 Kyushu Women's University
Awards (1):
  • フードサービス学会編集委員会奨励賞受賞(2008)
Association Membership(s) (3):
電気学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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