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J-GLOBAL ID:200901086019633756
Update date: Sep. 24, 2022
Hangui Shin'ichi
Hangui Shin'ichi
Papers (9):
Hangui Shin-ichi. Consumers Response to the Information Provided about Contamination of the Food by Radioactive Materials. JRE. 2013. 85. 3. 173-180
HANGUI Shin-ichi. The Naming Method and Strategic Utilization of Strawberry Varieties. Japanese Journal of Farm Management. 2012. 50. 3. 1-16
半杭 真一. 地元育成品種による農産物ブランド化の可能性 : 福島県育成イチゴ品種を対象として. 東北農業経済学会, 農村経済研究. 2012. 30. 2
半杭 真一. 東日本大震災と原子力発電所事故が福島県農業へもたらした影響 : 流通・消費段階を中心に. 日本農業経営学会, 農業経営研究. 2012. 49. 4
HANGUI Shin-ichi. The Decision Making Process of the Purchase Behavior to Strawberry Cultivars:Focus on the Formation of Consideration Sets and Accidentally Preference. Journal of Food System Research. 2011. 18. 3. 135-148
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Books (2):
Branding of new strawberries and marketing research
2018 ISBN:9784883593538
バイオビジネス15~地域企業による商品開発とブランド形成~
世音社 2017 ISBN:9784921012199
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