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J-GLOBAL ID:200901088491199353   Update date: Jun. 02, 2023

Miura Yoshisuke

ミウラ ヨシスケ | Miura Yoshisuke
Research field  (1): Food sciences
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • パンの製造技術に関する研究
  • Studies on the Manufacturing Technology of Bread
MISC (20):
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Books (3):
  • 食べ物と健康 2
    化学同人 2003
  • 新食品・加工概論
    同文書院 2001
  • 新食品学総論・各論
    朝倉書店
Works (2):
  • Electrical Treatment Method of Soybean(U. S. Patent)
    1983 -
  • アミラーゼ活性阻害物質を用いるプルランの製造方法(日本特許)
    1977 -
Education (4):
  • - 1977 Kyushu University
  • - 1977 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1972 Kyushu University School of Agriculture
  • - 1972 Kyushu University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Awards (1):
  • 1983 - 日本食品工業学会奨励賞
Association Membership(s) (3):
日本生物工学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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