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J-GLOBAL ID:200901088491199353
Update date: Jun. 02, 2023
Miura Yoshisuke
ミウラ ヨシスケ | Miura Yoshisuke
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Research field (1):
Food sciences
Research theme for competitive and other funds (2):
パンの製造技術に関する研究
Studies on the Manufacturing Technology of Bread
MISC (20):
市販発酵風味液を利用したパンの製造とその品質評価. 広島女学院大学生活科学部紀要. 1999. 6. 125
Bread Production by Using Commercially Available Fermented Flavored Liquids and Quality Evaluation of the Bread. Journal of the Faculty for Human Development Hiroshima Jogakuin University. 1999. 6. 125
こんにゃくゼリーの品質評価に関与する要因. 広島女学院大学論集. 1997. 47. 193
包括固定化酵母を用いた繰り返し回分発酵による発酵風味液の生産. 日本食品科学工学会誌. 1997. 44. 494
食パンの品質評価に関与する要因について. 広島女学院大学生活科学部紀要. 1997. 4. 99
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Books (3):
食べ物と健康 2
化学同人 2003
新食品・加工概論
同文書院 2001
新食品学総論・各論
朝倉書店
Works (2):
Electrical Treatment Method of Soybean(U. S. Patent)
1983 -
アミラーゼ活性阻害物質を用いるプルランの製造方法(日本特許)
1977 -
Education (4):
- 1977 Kyushu University
- 1977 Kyushu University Graduate School, Division of Agriculture
- 1972 Kyushu University School of Agriculture
- 1972 Kyushu University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
(BLANK)
(BLANK)
Awards (1):
1983 - 日本食品工業学会奨励賞
Association Membership(s) (3):
日本生物工学会
, 日本食品科学工学会
, 日本農芸化学会
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