Rchr
J-GLOBAL ID:200901098617341830   Update date: Apr. 29, 2020

Chiji Hideyuki

チジ ヒデユキ | Chiji Hideyuki
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (5): 食品機能学 ,  食品科学・栄養科学 ,  Functional Food Chemistry ,  Nutritional Chemistry ,  Food Science
Research theme for competitive and other funds  (3):
  • 1961 - 食品機能性物質の栄養生化学的研究
  • 食品成分の生体機能性と吸収動態
  • Nutritional biochemistry of bioactive substances in food
MISC (34):
Patents (2):
  • ジヒドロベンゾエート誘導体,その製造法およびその利用
  • 植物抗酸化剤、及び胃潰瘍等治療薬
Books (3):
  • 最新食品学総論(第2版,第4刷)
    三共出版 2000
  • 最新食品加工学
    三共出版 (第2版,第2刷) 1999
  • 食品分析機器のてびき
    三共出版 1997
Works (1):
  • 生物系産業創出のための異分野融合研究支援事業
    2003 -
Education (4):
  • - 1974 Hokkaido University
  • - 1974 Hokkaido University
  • - 1966 Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine
  • - 1966 Obihiro University of Agriculture and Veterinary Medicine
Professional career (2):
  • (BLANK)
  • (BLANK)
Work history (3):
  • Fuji Women's University Faculty of Human Life Sciences
  • University
  • Professor, Faculty of Human Life Science Fuji Women's
Committee career (2):
  • 2002 - 2004 日本農芸化学会 代議員
  • 2002 - 日本応用糖質学会 代議員
Association Membership(s) (6):
日本食品科学工学会 ,  日本応用糖質学会 ,  日本調理学会 ,  日本家政学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page