Rchr
J-GLOBAL ID:201001035674945318   Update date: Sep. 23, 2022

Nakagawa Reiko

ナカガワ レイコ | Nakagawa Reiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (1): 霊芝、米飯粒、炊飯液、小麦、大麦、パン
Papers (9):
more...
Books (4):
  • 乳幼児教育・保育シリーズ 子どもの食と栄養
    光生館 2021 ISBN:9784332021117
  • 再発見京の魚 : おいしさの秘密
    恒星社厚生閣 2017 ISBN:9784769915980
  • 子どもの食と栄養
    光生館 2015 ISBN:9784332020967
  • キャンパスライフ
    嵯峨野書院 2013
Lectures and oral presentations  (9):
  • 高β-glucan 大麦含有食パンの調整と特性評価
    (日本調理科学会 近畿支部 第45回研究発表会 2019)
  • ホームベーカリーによる高β-glucan大麦添加パンの調製と官能評価
    (日本調理科学会 平成30年度大会 2018)
  • 大麦粉添加パンの調整方法の検討
    (日本調理科学会近畿支部 第42回研究発表会 2016)
  • 大麦添加パンの膨化と官能評価
    (日本調理科学会 平成28年度大会 2016)
  • アーモンドパウダーを用いないマカロン様菓子の試作 -ナッツアレルギー対策として
    (日本調理科学会 平成26年度大会 2014)
more...
Education (2):
  • 1997 - Kobe Women's University
  • 1983 - Osaka City University Faculty of Human Life Science Food and Nutrition
Professional career (1):
  • 修士(食物栄養学) (神戸女子大学)
Work history (2):
  • 2017/04 - 現在 Shijonawate Gakuen Junior College
  • 2010/04 - 2017/03 Shijonawate Gakuen Junior College
Committee career (1):
  • 2006/10 - 現在 四條畷市環境審議会 副会長
Association Membership(s) (3):
JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPAN SOCIETY FOR BIOSICENCE, BIOTECHNOLOGY, AND AGROCHEMISTRY ,  THE JAPAN SOCIETY OF COOKERY SCIENCE
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page