Research theme for competitive and other funds (8):
2021 - 2024 味認識装置を用いた味分析による日本産ナメコの「味」の見える化
2014 - 2019 高級菌根性きのこの栽培技術の開発
2010 - 2014 Visualization of element transfer and biological interaction in mycorrhizosphere ecosystem
2010 - 2014 地域バイオマス利用によるきのこの増殖と森林空間の活性化技術の開発
2009 - 2013 生物の光応答メカニズムの解明と省エネルギー、コスト削減技術の開発
2006 - 2010 関東・中部の中山間地域を活性化する特用林産物の生産技術の開発
2007 - 2009 里山を活用したきのこ類の栽培及び増殖システムの開発
2004 - 2006 Development of cultivation techniques of wild mushrooms based on compound culture system
Show all
Papers (47):
Furukawa Hitoshi, Katagiri Kazuhiro, Masuno Kazuhiko, Tanaka Yujirou, Oya Shinjirou, Tokuoka Koudai, Mizuno Aira, Yamada Akiyoshi. Forest status of a Matsutake test site 40 years after setting. The Japanese Forest Society Congress. 2022. 133. 216
菌根研究会
, THE JAPANESE FOREST SOCIETY
, THE JAPAN WOOD RESEARCH SOCIETY
, THE MYCOLOGICAL SOCIETY OF JAPAN
, JAPANESE SOCIETY OF MUSHROOM SCIENCE AND BIOTECHNOLOGY