Rchr
J-GLOBAL ID:201801016599731131   Update date: Aug. 01, 2023

KUBOTA Nozomi

KUBOTA Nozomi
Affiliation and department:
Research keywords  (2): 栄養士教育 ,  栄養士労働
Papers (2):
MISC (12):
  • 市川 晶子, 泉 史郎, 外川 晴香, 長嶋 泰生, 工藤 慶太, 久保田 のぞみ, 黒河 あおい, 長谷部 幸子. 管理栄養士養成課程学生の切り方技術と習得度 : 1年次の半年間における変化. 紀要 = Bulletin of Nayoro City University. 2018. 12. 129-134
  • 久保田 のぞみ, 高野 良子, 黒河 あおい. 管理栄養士養成課程卒業生の大学生活と就業動向. 地域と住民 : コミュニティケア教育研究センター年報. 2017. 1. 1-12
  • 久保田 のぞみ, 佐藤 信, 市川 晶子. 学校給食における地場産物の活用と栄養士業務の特質. 地域と住民 : 道北地域研究所年報. 2013. 31. 11-19
  • 久保田 のぞみ. 栄養士の就業実態・意識調査からみる養成施設の課題. 地域と住民 : 道北地域研究所年報. 2010. 28. 65-74
  • Kubota Nozomi, Sato Makoto, Kawai Tomoko. Some Conditions for Cooked Rice Supply in School Lunch. Abstracts of Annual Congress of The Japan Society of Home Economics. 2004. 56. 0. 132-132
more...
Books (2):
  • 学校栄養士の労働 : 性格変化と実態
    筑波書房 2018 ISBN:9784811905310
  • 問われる食育と栄養士 : 学校給食から考える
    筑波書房 2006 ISBN:9784811903088
Association Membership(s) (2):
THE JAPAN SOCIETY OF HOME ECONOMICS ,  THE JAPANESE SOCIETY OF NUTRITION AND DIETETICS
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page