Rchr
J-GLOBAL ID:201801016599731131
Update date: Aug. 01, 2023
KUBOTA Nozomi
KUBOTA Nozomi
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Affiliation and department:
Nayoro City University
About Nayoro City University
Search "Nayoro City University"
Research keywords (2):
栄養士教育
, 栄養士労働
Papers (2):
岡部 哲子, 久保田 のぞみ, 佐藤 信. A Study of Current Dietitian Staffing Levels and Nutrition Management Practices in Medical Clinics with Beds in Hokkaido Prefecture. 天使大学紀要 = Bulletin of Tenshi College. 2014. 14. 2. 13-22
久保田 のぞみ, KUBOTA Nozomi. 戦後学校給食における栄養士労働の性格変化. 北海学園大学経済論集. 2012. 60. 3. 99-146
MISC (12):
市川 晶子, 泉 史郎, 外川 晴香, 長嶋 泰生, 工藤 慶太, 久保田 のぞみ, 黒河 あおい, 長谷部 幸子. 管理栄養士養成課程学生の切り方技術と習得度 : 1年次の半年間における変化. 紀要 = Bulletin of Nayoro City University. 2018. 12. 129-134
久保田 のぞみ, 高野 良子, 黒河 あおい. 管理栄養士養成課程卒業生の大学生活と就業動向. 地域と住民 : コミュニティケア教育研究センター年報. 2017. 1. 1-12
久保田 のぞみ, 佐藤 信, 市川 晶子. 学校給食における地場産物の活用と栄養士業務の特質. 地域と住民 : 道北地域研究所年報. 2013. 31. 11-19
久保田 のぞみ. 栄養士の就業実態・意識調査からみる養成施設の課題. 地域と住民 : 道北地域研究所年報. 2010. 28. 65-74
Kubota Nozomi, Sato Makoto, Kawai Tomoko. Some Conditions for Cooked Rice Supply in School Lunch. Abstracts of Annual Congress of The Japan Society of Home Economics. 2004. 56. 0. 132-132
more...
Books (2):
学校栄養士の労働 : 性格変化と実態
筑波書房 2018 ISBN:9784811905310
問われる食育と栄養士 : 学校給食から考える
筑波書房 2006 ISBN:9784811903088
Association Membership(s) (2):
THE JAPAN SOCIETY OF HOME ECONOMICS
, THE JAPANESE SOCIETY OF NUTRITION AND DIETETICS
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM