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J-GLOBAL ID:200901001626315342   Update date: Sep. 28, 2022

Eto Yoshiharu

エトウ ヨシハル | Eto Yoshiharu
Affiliation and department:
Research field  (2): Food sciences ,  Applied biochemistry
Research keywords  (4): 食品化学 ,  応用微生物学・応用生物科学 ,  Food Science ,  Applied Microbiology and Applied Biochemistry
Research theme for competitive and other funds  (8):
  • 野菜及びハーブ抽出液の抗酸化活性
  • 若年成人女性の踵骨骨密度に関する研究
  • ハーブ抽出物の抗変異原活性
  • アンジオテンシン変換酵素の阻害ペプチドに関する研究
  • Antioxidant Activities of the Extracts from Vegetable and Herbs
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MISC (36):
Books (6):
  • イラスト食品学総論
    東京教学社 2001
  • 現代栄養科学シリーズ13 食品衛生学 (共著)
    朝倉書店 1997
  • 微生物の性状と機能(第3版) (共著)
    弘学出版 1993
  • 新編食品衛生学(第2版) (共著)
    東京教学社 1993
  • 図説解剖生理学 (共著)
    東京教学社 1991
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Education (4):
  • - 1970 Gifu University
  • - 1970 Gifu University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1965 Meijo University Faculty of Agriculture
  • - 1965 Meijo University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
  • Doctor(Agriculture) (Hokkaido University)
  • Master(Agriculture) (Gifu University)
Committee career (1):
  • 1996 - 日本脂質栄養学会 評議員
Association Membership(s) (4):
日本脂質栄養学会 ,  日本食品衛生学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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