Rchr
J-GLOBAL ID:200901001626315342
Update date: Sep. 28, 2022
Eto Yoshiharu
エトウ ヨシハル | Eto Yoshiharu
Contact this researcher
You can send email directly to the researcher.
Affiliation and department:
Shigakkan University Faculty of Wellness, Department of Nutrition
About Shigakkan University Faculty of Wellness, Department of Nutrition
Search "Shigakkan University Faculty of Wellness, Department of Nutrition"
Detailed information
Research field (2):
Food sciences
, Applied biochemistry
Research keywords (4):
食品化学
, 応用微生物学・応用生物科学
, Food Science
, Applied Microbiology and Applied Biochemistry
Research theme for competitive and other funds (8):
野菜及びハーブ抽出液の抗酸化活性
若年成人女性の踵骨骨密度に関する研究
ハーブ抽出物の抗変異原活性
アンジオテンシン変換酵素の阻害ペプチドに関する研究
Antioxidant Activities of the Extracts from Vegetable and Herbs
Studies on Calcaneal Bone Density in Young Adult Women
Antimutagenic Activities of the Extracts from Various Herbs
Studies on Inhibitory Peptides of Angiotensin I Converting Enzyme
Show all
MISC (36):
新規野菜抽出液の抗酸化能について. 第58回日本栄養・食糧学会大会. 2004
情報水飲用による波動値および骨密度の改善効果. 第57回日本栄養・食糧学会大会. 2003
若年成人女性の脂質摂取量と摂取脂肪酸比の現状. 第57回日本栄養・食糧学会大会. 2003
加工食品の膨化に及ぼすヨード卵・光の影響. 日本調理科学会平成15年度大会. 2003
伊藤 正江, 江藤 義春. 嚥下食の試作とそのテクスチャー特性について. 中京女子大学研究紀要. 2003. 37. 79-86
more...
Books (6):
イラスト食品学総論
東京教学社 2001
現代栄養科学シリーズ13 食品衛生学 (共著)
朝倉書店 1997
微生物の性状と機能(第3版) (共著)
弘学出版 1993
新編食品衛生学(第2版) (共著)
東京教学社 1993
図説解剖生理学 (共著)
東京教学社 1991
more...
Education (4):
- 1970 Gifu University
- 1970 Gifu University Graduate School, Division of Agriculture
- 1965 Meijo University Faculty of Agriculture
- 1965 Meijo University Faculty of Agriculture
Professional career (2):
Doctor(Agriculture) (Hokkaido University)
Master(Agriculture) (Gifu University)
Committee career (1):
1996 - 日本脂質栄養学会 評議員
Association Membership(s) (4):
日本脂質栄養学会
, 日本食品衛生学会
, 日本栄養・食糧学会
, 日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM