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J-GLOBAL ID:200901005060161976   Update date: Apr. 17, 2024

Ohnishi Shigehiko

オオニシ シゲヒコ | Ohnishi Shigehiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (13): 発酵 ,  醸造 ,  醤油 ,  電気特性 ,  力学物性 ,  解凍 ,  冷凍 ,  農産物 ,  Electrical property ,  Rheorogical property ,  Thawing ,  Freezing ,  Agricultural products
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2002 - アレルギー患者用醤油風調味料の開発
  • 1998 - 植物の凍結障害メカニズム
  • 農産物の低温保存技術
  • Mechanism of freezing-injury of plant cell tissues
MISC (13):
Patents (3):
  • 空豆、小豆を原料とした麹及び調味料
  • 胡麻及び米を原料とした麹及び調味料
  • 冷凍保存可能な青果物加工食品
Education (2):
  • - 1996 Okayama University
  • - 1991 Okayama University Faculty of Agriculture Department of Agricultural Sciences
Professional career (2):
  • 農学修士 (岡山大学)
  • 博士(農学) (東京大学)
Work history (3):
  • 2002 - Kagawa Prefectural Industrial Technology Center
  • 2000 - Kagawa Prefectural Industrial Technology Center
  • 1996 - 香川県食品試験場技師
Awards (2):
  • 2005 - 日本食品科学工学会 Food Science and Technology Research Award 受賞
  • 2004 - 日本食品工学会第5回(2004年度)年次大会ポスター賞
Association Membership(s) (4):
日本農芸化学会 ,  日本食品工学会 ,  日本ブドウ・ワイン学会 ,  低温生物工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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