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J-GLOBAL ID:200901009360867450   Update date: Aug. 20, 2022

Takahashi Keiko

タカハシ ケイコ | Takahashi Keiko
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 食生活学 ,  Cookery Science and Nutrition
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2002 - そうめんの食文化的研究
  • 2000 - 幼児期の栄養素摂取状況に関する研究
  • 幼児期の食生活状況に関する研究
  • 食物摂取状況調査票の作成
MISC (19):
Books (5):
  • 公衆栄養学実習第2版
    2010
  • 管理栄養士技術ガイド
    文光堂 2008
  • 栄養科学シリーズ 栄養指導論
    講談社サイエンティフィック 2000
  • 栄養指導のマルチメディアマュアル ネットワーク・ホームページ活用ガイド
    同文書院 1998
  • Harmony menu illustration cooking -For good eating habits of a balance-
    1995
Education (1):
  • - 1978 四国女子大学 家政学部 管理栄養士養成課程
Awards (1):
  • 2002 - 日本栄養改善学会学会賞
Association Membership(s) (6):
日本公衆衛生学会 ,  日本疫学会 ,  日本栄養・食糧学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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