Rchr
J-GLOBAL ID:200901009986393663   Update date: Oct. 03, 2019

NOGUCHI Tomohiro

NOGUCHI Tomohiro
Papers (12):
  • Tomohiro Noguchi, Koji Shiono, Daiki Oka, Haruko Noguchi, Katsumi Takano. The action of the SS bond formation due to the PDI-ERO1 to wheat gliadin(Glia.A) on the dough formation and baking quality. 日本食品保蔵科学会誌. 2016. 42. 1. 9-14
  • Tomohiro Noguchi, Fumiya Nishibori, Koji Shiono, Daiki Oka, Haruko Noguchi, Katsumi Takano. Influence of disulfide bond formation via recombinant PDI-Ero1 processing of proteins and baking quality. 日本食品保蔵科学会誌. 2015. 41. 6. 267-272
  • Oka Daiki, Chihiro Kikuchi, Koji Shiono, Tomohiro Noguchi, Katsumi Takano. Effect of the Molecular Interaction between β-lactoglobulin and Gliadin on the baking Quality. 日本食品保蔵科学会誌. 2013. 39. 6. 325-329
  • Tomohiro Noguchi, Satomi Arai, Haruko Noguchi, Masataka Uchino, Katsumi Takano. Purification of Protein Disulfide Isomerase from Wheat(Haruyutaka) grain. Food Preservation Science. 2011. 37. 5. 245-248
  • Satomi Arai, Tomohiro Noguchi, Masataka Uchino, Katsumi Takano. Purification and Characterization of Wheat Protein Disulfide Isomerase Expressed in Escherichia coli. Food Preservation Science. 2011. 37. 4. 173-183
more...
Lectures and oral presentations  (55):
  • ギンネム種子中のトリプシンインヒビターの熱失活の機序
    (日本食品科学工学会 第42回大会 (於名城大学) 1995)
  • 高圧下におけるトリプシンおよびキモトリプシンの活性変化について
    (日本農芸化学会1995年度大会 (於北海道大学) 1995)
  • トリプシンおよびキモトリプシンの高圧下における反応挙動
    (日本農芸化学会1996年度大会 (於京都女子大学) 1996)
  • トリプシンおよびキモトリプシンの構造に対する塩類 およびアルコールの影響
    (日本食品低温保蔵学会 第43回大会 (於玉川大学) 1996)
  • 高圧処理したトリプシンおよびキモトリプシンの反応挙動の解析
    (日本農芸化学会1997年度大会 (於東京農業大学) 1997)
more...
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page