Rchr
J-GLOBAL ID:200901011117860027   Update date: Aug. 10, 2022

Toyohara Masako

トヨハラ マサコ | Toyohara Masako
Affiliation and department:
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): 調理科学 ,  栄養学 ,  Science of cookery ,  Nutrition
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 動脈硬化の発生機序に関する研究
  • 食物中の血栓溶解酵素に関する研究
  • 魚肉の調理による物性変化に関する研究
  • 不規則な摂食が身体に及ぼす影響について
  • Studies on thrombolytic enzymes in food
Show all
MISC (15):
Books (4):
  • 小児栄養
    光生館 2000
  • 小児栄養学--授乳期から学童.思春期まで--
    建帛社 1999
  • 総合調理科学事典
    光生館 1997
  • これからの調理
    理工学社 1995
Education (4):
  • - 1991 Nara Women's University
  • - 1991 Nara Women's University Graduate School, Doctral Research Course in Human Culture
  • - 1981 Nara Women's University
  • - 1981 Nara Women's University Faculty of Home Economics
Professional career (2):
  • Master of Home Economics (Nara Women's University)
  • 医学博士 (京都大学)
Work history (4):
  • 1985 - 1988 Shujitsu Junior College
  • 1985 - 1988 Shujitsu Women's college
  • 1983 - 1985 Shujitsu Junior College
  • 1983 - 1985 Shujitsu Women's college
Association Membership(s) (5):
日本生化学会 ,  調理科学会 ,  日本栄養食糧学会 ,  日本家政学会 ,  The Japanese Biochemical Society
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page