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J-GLOBAL ID:200901012621312916   Update date: Sep. 12, 2022

Iwabuchi Setsuko

イワブチ セツコ | Iwabuchi Setsuko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (4): 食品機能 ,  食品加工 ,  Food Functionality ,  Food Processing
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 大豆タンパク質の分子構造と機能特性に関する研究
  • studies on Functional Properties and Molecular Structure of Soy Protein
MISC (19):
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Books (1):
  • 応用食品学
    (株)アイ・ケイコーポレーション 2004
Works (1):
  • 産業廃棄物オカラの有効利用-オカラペーストの血糖上昇抑制作用-
    2001 -
Education (2):
  • - 1966 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1966 Tohoku University Faculty of Agriculture
Professional career (1):
  • (BLANK) (Tohoku University)
Work history (10):
  • 2002 - - 仙台白百合女子大学人間学部健康栄養学科
  • 1993 - 1996 Tohoku University Faculty of Agriculture, Department of Applied Biological Chemistry
  • 1993 - 1996 Tohoku University,Fac.Agric.Dept.of Applied
  • 1996 - - 仙台白百合女子大学人間学部健康栄養専攻
  • 1996 - - Sendai Shivayuri Women's Colledge Dept.Health
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Association Membership(s) (3):
日本栄養食糧学会 ,  日本食品工業学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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