Rchr
J-GLOBAL ID:200901013642169958   Update date: Sep. 28, 2022

Fukuya Yoko

フクヤ ヨウコ | Fukuya Yoko
Affiliation and department:
Job title: 助手
Research field  (2): Food sciences ,  Home economics, lifestyle science
Research keywords  (4): Food Science and Nutritional Science ,  Food Culture ,  食品科学・栄養科学 ,  食生活
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 1989 - 1999 超音波照射の食品加工及び調理への利用効果
  • 1989 - 1999 Effect of Ultrasono-Irradiation on Foods Processing or Cooking
  • 1996 - 蒟蒻の理化学的性状と食味特性に及ぼす超音波照射の影響
  • 1996 - Effects of Ultrasonication cal Properties and Sensory Characteristics of Konnyaku
MISC (78):
Books (2):
  • 「生活科学シリーズ5 食品の生活科学」(共著)
    同文書院 2000
  • "New Life Science Series 5 Food in Life Science" "jointly worked"
    Dobunshoin 2000
Education (2):
  • - 1968 Sugiyama Jogakuen University
  • - 1968 Sugiyama Jogakuen University Faculty of Home Economics
Association Membership(s) (6):
日本栄養・食糧学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本食生活学会 ,  日本調理科学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page