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J-GLOBAL ID:200901025917180769
Update date: Dec. 14, 2009
Inoue Kazuharu
イノウエ カズハル | Inoue Kazuharu
Affiliation and department:
Job title:
Chief Researcher
Research field (1):
Applied biochemistry
Research keywords (8):
発酵
, 開発
, 加工
, 食品
, Fermentation
, Development
, Processing
, Food
Research theme for competitive and other funds (5):
- 2002 - 2003 微生物機能を利用した米の新規用途開発
- 2002 - 2003 Development of the New Usage of Rice by Utilizing of the Microbial Functions
- 1999 - 2000 米菓の品質向上に関する研究
- 1999 - 2000 Studies on the Improvement of Quality of Rice-Crackers
- PCR法による微生物の同定
MISC (15):
-
Development of the New Usage of Rice by Utilizing of the Microbial Functions. REPORTS OF SAITAMA INDUSTRIAL TECHNOLOGY CENTER. 2003. 1. 103
-
微生物機能を利用した米の新規用途開発. 埼玉県産業技術総合センター研究報告. 2003. 1. 103
-
Development of the New Usage of Rice by Utilizing of the Microbial Functions. REPORTS OF SAITAMA INDUSTRIAL TECHNOLOGY CENTER. 2003. 1. 103
-
Research about new use development of Saitama rice. REPORTS OF SAITAMA PREFECTURAL INDUSTRIAL CENTER. 2002. 4. 186
-
埼玉米の新規用途開発に関する研究. 埼玉県工業技術センター研究報告(2002). 2002. 4. 186
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Patents (3):
-
穀粉発酵物及びこれを用いた発酵風味菓子の製造方法
-
特願年 11-197209 米菓の製造方法
-
Production of Rice Cracker
Works (2):
-
乳酸菌・酵母を利用した新規穀類加工食品の開発
2003 -
-
発酵穀粉の製造法及びそれを用いた食品
2002 -
Education (2):
- - 1972 Tokyo University of Agriculture Faculty of Agriculture
- Tokyo University of Agriculture
Work history (6):
- 1994 - 埼玉県食品工業試験場 穀類食品課
- 1994 - Saitama Research Institute of Food Technology Cereal
- 1988 - 埼玉県食品工業試験場 酒類飲料課
- 1988 - Saitama Research Institute of Food Technology
- Processed Food Section
- Sake Making Section
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Awards (1):
- 2001 - 全国食品関係試験研究場所長会 平成13年度優良研究・指導業績表彰
Association Membership(s) (2):
日本食品科学工学会
, The Japanese Society for Food Science and Technology
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