Rchr
J-GLOBAL ID:200901027548285520
Update date: Sep. 27, 2022
Sekine Yasuko
セキネ ヤスコ | Sekine Yasuko
Affiliation and department:
Research field (1):
Food sciences
Research keywords (2):
食品化学
, Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds (4):
- 食物連鎖における有害物質の移行
- ウメの化学成分に関する研究
- Studies on the Accumulation and Transfer Pollutants through Food Chain
- Studies on the Chemical Components of Ume Fruit
MISC (32):
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ウメ果実中におけるアミグダリン加水分解酵素emulsinの分子量の検討. 相模女子大学紀要. 2001. 65, 61-64
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Examination of the Molecular Weight of Emulsin, Amygdalin Hydrolase in Ume Fruit. The Journal of Sagami Women’s University. 2001. 65, 61-64
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ウメ果実中のアミグダリン加水分解酵素emulsinの精製法について. 相模女子大学紀要. 1999. 63. 97-102
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Purification of Emulsin, Amygdalin Hydrolase in Ume Fruit. The Journal of Sagami Women's University. 1999. 63. 97-102
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ウメ果実中のアミグダリン加水分解酵素emulsinの性質について((]G0002[)). 相模女子大学紀要. 1998. 62. 23-27
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Education (2):
- - 1981 Sagami Women's University Faculty of Arts and Sciences Department of Food Science
- - 1981 Sagami Women's University Faculty of Arts and Science
Association Membership(s) (5):
日本透析医学会
, 日本民族衛生学会
, 日本水産学会
, 日本食品科学工学会
, 日本栄養・食糧学会
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