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J-GLOBAL ID:200901027548285520   Update date: Sep. 27, 2022

Sekine Yasuko

セキネ ヤスコ | Sekine Yasuko
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (2): 食品化学 ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 食物連鎖における有害物質の移行
  • ウメの化学成分に関する研究
  • Studies on the Accumulation and Transfer Pollutants through Food Chain
  • Studies on the Chemical Components of Ume Fruit
MISC (32):
  • ウメ果実中におけるアミグダリン加水分解酵素emulsinの分子量の検討. 相模女子大学紀要. 2001. 65, 61-64
  • Examination of the Molecular Weight of Emulsin, Amygdalin Hydrolase in Ume Fruit. The Journal of Sagami Women’s University. 2001. 65, 61-64
  • ウメ果実中のアミグダリン加水分解酵素emulsinの精製法について. 相模女子大学紀要. 1999. 63. 97-102
  • Purification of Emulsin, Amygdalin Hydrolase in Ume Fruit. The Journal of Sagami Women's University. 1999. 63. 97-102
  • ウメ果実中のアミグダリン加水分解酵素emulsinの性質について((]G0002[)). 相模女子大学紀要. 1998. 62. 23-27
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Education (2):
  • - 1981 Sagami Women's University Faculty of Arts and Sciences Department of Food Science
  • - 1981 Sagami Women's University Faculty of Arts and Science
Association Membership(s) (5):
日本透析医学会 ,  日本民族衛生学会 ,  日本水産学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本栄養・食糧学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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