Rchr
J-GLOBAL ID:200901029953250191   Update date: Mar. 13, 2019

Handa Naomi

ハンダ ナオミ | Handa Naomi
Affiliation and department:
Job title: Assistant Professor
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 栄養学 ,  edukation
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 栄養教育に関する研究
  • Effects of Nutrition Education on Women's Junior College
  • A Survey on the Measurement of Food Weight
  • Survey of the Utilization of Ready-to-serve and Semi-prepared Foods
Papers (21):
  • 阪田 直美. 機能性パン作りに関する研究 2報. 2017
  • 阪田 直美. 女子学生のハチミツに対する食意識調査及び活用方法について. 2016
  • 阪田 直美. 機能性パン作りに関する研究. 2016
  • 阪田 直美. 栄養教育実習の取り組みについて. 2016
  • 阪田 直美. 女子学生のハチミツに対する食意識調査. 日本栄養改善学会誌. 2015
more...
MISC (1):
Lectures and oral presentations  (15):
  • 食育学習会等講演会
    (2018)
  • 食育学習会等講演会
    (2017)
  • 食育学習会等講演会
    (2016)
  • 女子学生のハチミツに対する食意識調査
    (2015)
  • 機能性パン作りに関する研究
    (日本食品科学工学会 2015)
more...
Education (4):
  • - 2001 University of Teacher Education Fukuoka
  • - 2001 Fukuoka University of Education
  • - 1990 Nakamura Gakuen University
  • - 1990 Nakamura Gakuen University
Professional career (1):
  • (BLANK) (Fukuoka University of Education)
Work history (3):
  • 2013 - 2019 Seika Women's Junior College
  • 2007 - 2013 Seika Women's Junior College
  • 1990 - 2007 Seika Women's Junior College
Committee career (1):
  • 図書委員、広報委員、学生委員、エクステンションセンター委員、研究紀要委員、教職員研修委員、教務委員、高短連携
Awards (3):
  • 2016 - 学長教育研究論文奨励賞
  • 2014 - グッドティーチング賞
  • 2006 - (社)福岡県栄養士会会長表彰
Association Membership(s) (5):
日本健康科学学会 ,  日本健康教育学会 ,  日本栄養改善学会 ,  日本栄養士会 ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD SCIENCE AND TECHNOLOGY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page