Rchr
J-GLOBAL ID:200901041954182971   Update date: Jan. 17, 2024

Watanabe Kenji

ワタナベ ケンジ | Watanabe Kenji
Affiliation and department:
Research field  (2): Animal production science ,  Food sciences
Research keywords  (2): Food Chemistry ,  Utilization of Animal Products
Research theme for competitive and other funds  (2):
  • 2001 - 卵白蛋白質の分子構造と食品機能特性に関する研究
  • 2001 - Study on Molecular Structure and Food-Functional Properties of Egg white Proteins
MISC (6):
Books (3):
  • 卵の科学(共著)
    朝倉書店 1998
  • 動物資源利用学(共著)
    文永堂出版 1998
  • 現代の食品化学
    三共出版 1985
Education (4):
  • - 1964 Tohoku University
  • - 1964 Tohoku University Graduate School, Division of Agriculture
  • - 1962 Tohoku University Faculty of Agriculture
  • - 1962 Tohoku University Faculty of Agriculture Department of Zootechnical Science
Professional career (2):
  • (BLANK) (Tohoku University)
  • (BLANK) (Nagoya University)
Work history (3):
  • 1990 - 2001 Gifu University, Professor
  • 1980 - 1990 Nagoya University, Assistant Professor
  • 1965 - 1980 Nagoya University, Research Assistant
Committee career (3):
  • 1997 - 2001 日本食品科学工学会 理事
  • 1990 - 2001 日本酪農科学会 評議員
  • 1992 - 1995 日本農芸化学会 評議員
Awards (4):
  • 2001 - 日本食品科学工学会賞
  • 2001 - 岐阜新聞大賞学術賞
  • 1989 - 後藤養鶏学術奨励賞
  • 1973 - 日本農芸化学会奨励賞
Association Membership(s) (4):
日本畜産学会 ,  日本農芸化学会 ,  日本酪農科学会 ,  日本食品科学工学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page