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J-GLOBAL ID:200901052617401957   Update date: Jun. 12, 2024

Hashimoto Hiroyuki

ハシモト ヒロユキ | Hashimoto Hiroyuki
Affiliation and department:
Job title: Assistant to the President(In charge of regional cooperation) professor
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (1): 食品衛生
Papers (4):
MISC (52):
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Education (1):
  • 1989 - 1993 Ibaraki University
Work history (19):
  • 2024/04 - 現在 Mimasaka University Faculity of Human Life Sciences Department of Food Science Assistant to the President(In charge of regional cooperation) professor
  • 2023/04 - 現在 岡山県立津山東高校 食物調理科 非常勤講師
  • 2023/04 - 現在 Mimasaka University Faculity of Human Life Sciences Department of Food Science professor
  • 2022/04 - 2023/03 Chiba Prefectural Institute of Public Health
  • 2022/04 - 2022/09 Shukutoku University
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Committee career (14):
  • 2024/06 - 現在 津山市 津山市環境政策審議会委員
  • 2024/04 - 現在 大学コンソーシアム岡山 地域貢献委員会委員
  • 2024/04 - 現在 公益社団法人 日本食品衛生学会 学会活性化委員会中国・四国ブロック長
  • 2021/06 - 現在 公益社団法人日本食品衛生学会 庶務幹事
  • 2021/06 - 現在 公益社団法人日本食品衛生学会 学会活性化委員会副委員長
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Awards (5):
  • 2023/03 - 千葉県 千葉県知事表彰
  • 2022/02 - 千葉県公衆衛生学会 第60回千葉県公衆衛生学会優秀演題 新型コロナウイルス感染症対策における間仕切りの有効性について
  • 2016 - 地方衛生研究所全国協議会関東甲信静支部 平成28年度地方衛生研究所全国協議会関東甲信静支部長賞
  • 2016 - Japanese Society of Food Chemistry 11th Paper Award A method for the detection of shrimp/prawn and crab DNAs to identify allergens in dried seaweed products
  • 2014 - 9th Best Paper Award Development of PCR primers designed for sensitive detection of genetically modified potato DNA in processed foods.
Association Membership(s) (4):
Japanese Society of Public Health ,  かび毒研究連絡会 ,  JAPANESE ASSOCIATION OF FORENSIC SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD HYGIENE AND SAFETY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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