Rchr
J-GLOBAL ID:200901052617401957   Update date: Aug. 30, 2020

Hashimoto Hiroyuki

ハシモト ヒロユキ | Hashimoto Hiroyuki
Affiliation and department:
Research field  (1): Food sciences
Research keywords  (1): 食品衛生
Papers (2):
MISC (49):
more...
Education (1):
  • 1989 - 1993 Ibaraki University
Work history (12):
  • 2019/04 - 現在 Chiba Prefectural Institute of Public Health
  • 2018/04 - 2019/03 Chiba prefectural institute of public health Division of virology and medical zoology
  • 2017/04 - 2018/03 Chiba prefectural institute of public health
  • 2014/04 - 2017/03 Chiba Prefectural Institute of Public Health
  • 2009/04 - 2013/03 Chiba Prefectural Institute of Public Health
Show all
Committee career (6):
  • 2013/03 - 現在 日本食品衛生学会 学会活性化委員
  • 2009/04 - 現在 かび毒研究連絡会 集会役員
  • 2007/04 - 現在 日本食品衛生学会 ホームページ委員
  • 2019/10 - 2019/10 日本食品衛生学会 第115回学術講演会実行委員
  • 2017/11 - 2017/11 日本食品衛生学会 第113回学術講演会実行委員
Show all
Awards (2):
  • 地方衛生研究所全国協議会関東甲信静支部 平成28年度地方衛生研究所全国協議会関東甲信静支部長賞
  • Japanese Society of Food Chemistry 11th Paper Award A method for the detection of shrimp/prawn and crab DNAs to identify allergens in dried seaweed products
Association Membership(s) (5):
食物アレルギー研究会 ,  かび毒研究連絡会 ,  JAPANESE ASSOCIATION OF FORENSIC SCIENCE AND TECHNOLOGY ,  JAPANESE SOCIETY OF FOOD CHEMISTRY ,  JAPANESE SOCIETY FOR FOOD HYGIENE AND SAFETY
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page