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J-GLOBAL ID:200901053339334620   Update date: Sep. 12, 2022

Takahashi Atsuko

タカハシ アツコ | Takahashi Atsuko
Research field  (1): Home economics, lifestyle science
Research keywords  (2): 家政学 ,  Home Economics
Research theme for competitive and other funds  (7):
  • 2002 - 2004 日本葱の品種のちがいと調理特性
  • 2001 - 2004 異なる土壌条件での小松菜の調理特性
  • 2002 - Studies about cooking properties of Japanese onion
  • かぼちゃの調理の特性について
  • 高齢者の食事について
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MISC (33):
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Books (17):
  • Cookery
    Koseikan 2003
  • 調理学
    光生館 2003
  • 新版調理学実習-基礎から応用-
    女子栄養大学出版部 2003
  • Cookery
    Koseikan 2003
  • 肝臓病の人の食事
    女子栄養大学出版部 2002
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Work history (1):
  • Kagawa Nutrition University
Association Membership(s) (8):
日本食品保蔵科学会 ,  日本園芸学会 ,  食生活総合研究会 ,  吐嚼学会 ,  日本油化学会 ,  日本食品科学工業学会 ,  日本調理科学会 ,  日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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