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J-GLOBAL ID:200901053339334620
Update date: Sep. 12, 2022
Takahashi Atsuko
タカハシ アツコ | Takahashi Atsuko
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
家政学
, Home Economics
Research theme for competitive and other funds (7):
2002 - 2004 日本葱の品種のちがいと調理特性
2001 - 2004 異なる土壌条件での小松菜の調理特性
2002 - Studies about cooking properties of Japanese onion
かぼちゃの調理の特性について
高齢者の食事について
Studies about cooking properties of Pumpkin
The meal of the Eldery people
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MISC (33):
骨付き熱成鶏胸肉の調理特性.-27時間冷蔵後の場合-. 女子栄養大学栄養科学研究所年報. 2001. 9. 215
TAKAHASHI Atsuko, OKUSHIMA Sachiko, KODAMA Hiromi, YOSHIDA Kiyoko. Constituent and sensory changes of different types of carrots after freezing and frozen storage. journal of the japanese society for cold preservation of food. 2001. 27. 3. 119-132
The Cooking Properties of Postmortem Aging Chicken Breast Meat with Bones -After 27 Hours Refrigerating-. Institute of Nutrition Sciences Kagawa Nutrition University. 2001. 9. 215
TAKAHASHI Atsuko, OKUSHIMA Sachiko, KODAMA Hiromi, YOSHIDA Kiyoko. Constituent and sensory changes of different types of carrots after freezing and frozen storage. Reprnted from Journal of the Japan Association of Food Preservation Scientists. 2001. 27. 3. 119-132
ダチョウ卵の調理特性について. 2000. 8. 35
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Books (17):
Cookery
Koseikan 2003
調理学
光生館 2003
新版調理学実習-基礎から応用-
女子栄養大学出版部 2003
Cookery
Koseikan 2003
肝臓病の人の食事
女子栄養大学出版部 2002
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Work history (1):
Kagawa Nutrition University
Association Membership(s) (8):
日本食品保蔵科学会
, 日本園芸学会
, 食生活総合研究会
, 吐嚼学会
, 日本油化学会
, 日本食品科学工業学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
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