Rchr
J-GLOBAL ID:200901056029647589
Update date: Aug. 29, 2022
Toda Sadako
トダ サダコ | Toda Sadako
Affiliation and department:
Takasaki University of Health and Welfare, Faculty of Junior College
About Takasaki University of Health and Welfare, Faculty of Junior College
Search "Takasaki University of Health and Welfare, Faculty of Junior College"
Job title:
Professor
Research field (1):
Home economics, lifestyle science
Research keywords (2):
調理科学
, Science of cookery
Research theme for competitive and other funds (2):
高令者と若年者の味覚に関する研究
Study on the Sensitivity between Elderly and Young
MISC (15):
高齢者における肉の硬さの嗜好に関する研究. 第50回日本栄養改善学会. 2003
高齢者の味覚の閾値に関する研究. 第49回日本栄養改善学会. 2002
官能評価によるクリ皮のむきやすさの検討. 日本官能評価学会誌. 2002. 6. 36-40
高令者と若年者における口腔内感覚の比較. 日本食品科学工学誌. 2001. 48. 7. 491-497
Comparative Study on the Sensitivity to Graininess Peroption and Taste Efficiency Ratio between the Elderly and the Young. Nippon Shokuhin Kagaku Kaishi. 2001. 48. 7. 491-497
more...
Books (4):
五訂 食品成分表-ビジュアルシリーズ-
開隆堂 2001
5 Vevision Standard Tables of Food Composition in Japan-Visual series-
kairyudou 2001
総合調理科学事典
光生館 1997
Total Cookery Science Dictionary
Kouseikan 1997
Works (2):
農村地域の栄養教育
1990 -
The Nutrition Education for a Farming Area
1990 -
Association Membership(s) (4):
日本栄養改善学会
, 日本調理科学会
, 日本家政学会
, 日本栄養士学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM