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J-GLOBAL ID:200901057692243293   Update date: Sep. 29, 2022

Ishibashi Ken'ichi

イシバシ ケンイチ | Ishibashi Ken'ichi
Affiliation and department:
Research field  (2): Landscape science ,  Environmental agriculture
Research keywords  (2): 食品工学 ,  Food Engineering
Research theme for competitive and other funds  (6):
  • 1990 - 1996 農産物の貯蔵における省エネルギー
  • 1990 - 1996 Energy saving in the storage of agricultural products
  • 1985 - 1995 野菜のCA貯蔵
  • 1985 - 1995 CA storage of vegetables
  • 1993 - 馬鈴薯デンプンの物理化学特性
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MISC (87):
Books (1):
  • 野菜の鮮度保持マニュアル(分担執筆)
    (株)流通システム研究センター 1998
Works (4):
  • 加工澱粉の物理化学特性に関する研究
    2003 -
  • ゼオライトによるラワンブキの鮮度保持
    2003 -
  • 太陽エネルギ-による野菜残さ等の利用研究
    2003 -
  • 複合加工処理澱粉の製造に関する基礎研究
    2002 -
Professional career (1):
  • (BLANK)
Committee career (3):
  • 1998 - 1999 日本応用糖質科学会 北海道支部理事
  • 1998 - 1999 農業施設学会 参与
  • 1998 - 1999 農業機械学会 北海道支部幹事
Association Membership(s) (5):
日本応用糖質科学会 ,  アメリカ食品科学会(Institute of Food Technologists) ,  アメリカ農業工学会(American Society of Agriculutural Engineers) ,  農業施設学会 ,  農業機械学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

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