Rchr
J-GLOBAL ID:200901059742517678
Update date: Aug. 20, 2009
Kumabayashi Yoshiteru
クマバヤシ ヨシテル | Kumabayashi Yoshiteru
Affiliation and department:
Hokkaido Research Organization, Food Processing Research Center
About Hokkaido Research Organization, Food Processing Research Center
Search "Hokkaido Research Organization, Food Processing Research Center"
Detailed information
Homepage URL (1):
http://foodhokkaido.gr.jp/
Works (12):
ラクトバチルスプランタラムHOKKAIDO株を用いた機能性豆乳ヨーグルトの製品化
2005 -
でんぷん系素材の新規改質技術の開発と加工適正評価に関する研究 核磁気共鳴によるでんぷんの状態解析と食品加工への応用
2001 - 2003
新しい製造技術による食肉製品の開発
2000 - 2001
においセンサを用いた「香り」の客観的評価に関する研究
2000 - 2001
電気浸透法の食品工業への応用
1997 - 1999
more...
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in
researchmap
.
For details, see here
.
Return to Previous Page
TOP
BOTTOM