Rchr
J-GLOBAL ID:200901061229187993   Update date: Jul. 17, 2024

Yoshihashi Tadashi

Yoshihashi Tadashi
Affiliation and department:
Job title: Senior researcher
Research field  (3): Food sciences ,  Bioorganic chemistry ,  Biochemistry
Research keywords  (8): Biological Nitrification Inhibition ,  品質評価 ,  貯穀害虫 ,  生物有機化学 ,  食品化学 ,  Stored Prodmot Pests ,  Bio-organic Chemistry ,  Food Chemistry
Research theme for competitive and other funds  (9):
  • 2019 - 2023 生物的硝化抑制(BNI)能強化コムギ品種作成に向けた高精度選抜マーカー開発
  • 2001 - 米に含まれる新規糖質とその加工適性に関する影響
  • 2001 - Characterization of novel polysaccharide in rice and its effect on pasting properties
  • 2000 - 貯蔵中における米の品質劣化に関する研究
  • 2000 - Quality changes of rice during storage
Show all
Papers (9):
more...
MISC (22):
Books (1):
  • 新版 植物のPCR実験プロトコール「米一粒からのDNA精製法」
    秀潤社
Education (4):
  • Meiji University
  • Meiji University Graduate School
  • Meiji University
  • Meiji University Graduate School
Professional career (1):
  • MSc (Agriculture)
Work history (3):
  • 2004 - :国際農林水産業研究センター主任研究官
  • 2004 - : Senior researcher, JIRCAS
  • 1997 - :国際農林水産業研究センター研究員
Association Membership(s) (5):
Institute of Food Technologist ,  American Chemical Society ,  応用動物昆虫学会 ,  日本食品科学工学会 ,  日本農芸化学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page