Rchr
J-GLOBAL ID:200901061563683950   Update date: Dec. 18, 2008

Takahashi Toru

タカハシ トオル | Takahashi Toru
Affiliation and department:
Job title: Associate Research Manager
Homepage URL  (1): http://www.shokuken.or.jp/
Research field  (2): Food sciences ,  Horticulture
Research keywords  (13): イチジク ,  イチゴ ,  抗酸化 ,  機能性 ,  茶 ,  果実 ,  野菜 ,  Fig ,  Strawberry ,  Antioxidant ,  Food Function ,  Vegetables ,  Fruits
Research theme for competitive and other funds  (4):
  • 2001 - 2008 青果物の鮮度保持に関する研究
  • 2006 - 食品の機能性に関する研究
  • 2006 - Study on Food Function and Related Compounds
  • Study on Keeping Freshness of Fruits and Vegetables
MISC (8):
Lectures and oral presentations  (4):
  • イチジク茶の品質関与因子について
    (日本缶詰協会 第57回技術大会 2008)
  • イチジク葉の抗酸化能とその関与成分について
    (日本農芸化学会 2008年度大会 2008)
  • Some Factors Affecing the Quality of Fig Leaf Tea
    (Japan Canners Association 57st Meeting for Technical Research 2008)
  • Antioxidant Capacity and Related Substances of Fig Leaf
    (Annual Meeting of Japan Sosiety for Bioscience, Biotechnology, and Agrochemistry 2008 2008)
Professional career (1):
  • (BLANK) (Osaka Prefecture University)
Association Membership(s) (2):
日本食品保蔵科学会 ,  園芸学会
※ Researcher’s information displayed in J-GLOBAL is based on the information registered in researchmap. For details, see here.

Return to Previous Page